Goos Marketing Research is gespecialiseerd in kwalitatief en kwantitatief marktonderzoek.

In september 1993 is Goos Marketing Research opgericht door Robert Goos. We werken in opdracht van allerlei soorten bedrijven en organisaties die meer en beter in contact willen staan met hun doelgroepen. Of dat nu andere bedrijven zijn, klanten of prospects.

over robert

In 1988 afgestudeerd als Planoloog aan de Universiteit van Amsterdam en aansluitend nog 2 jaar aan dezelfde instelling verbonden als docent Methoden & Technieken. Om daarna zijn loopbaan te vervolgen in het marktonderzoek. 

Naast het werk als onderzoeker actief binnen het onderwijs. Voor SRM Opleidingen en trainingen (Nima) en aan het Kronenburgh MEAO College in Den Haag (het vak Marktonderzoek & Statistiek).

Meer meten, meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Robert Goos via 06-51 30 79 99

of robert@goos-mr.nl

wat klanten zeggen

CHRISTEL EIJKHOLT,

PROGRAMMADIRECTEUR

KIND&MEDIA

Op tijd, heldere rapportages met concrete aanbevelingen waar we wat mee kunnen. Plus goede ideeën en input in de aanloop naar de onderzoeksfase. Het was en is erg prettig samenwerken.

Een goed, snel en redelijk betaalbaar, inzicht in wat er leeft onder onze klanten. En dat blijkt heel wat…

De verslaglegging legt verbanden en geeft grafisch weer wat de uitkomsten zijn, waarmee ook voor niet ingewijden de resultaten snel inzichtelijk worden. Vlot en met korte lijnen waardoor last minute veranderingen kunnen worden doorgevoerd. 

DRS. MARC COLLARD,

EIGENAAR VINOBLESSE

(2X WIJNIMPORTEUR

VAN HET JAAR)

JEROEN BARTELS,

MANAGER STICHTING LIGHTREC

(WECYCLE)